Over Wesseling

Samen maak je het verschil. En dat is precies waar wij voor staan: samen, als team Wesseling onze klanten helpen in de logistiek.

7

Maak het verschil bij Wesseling Logistics

Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. Is het niet op het gebied van duurzaamheid en IT, dan is het wel door er voor te zorgen dat jij als medewerker de juiste opleiding krijgt om zo goed mogelijk te presteren, met een flinke dosis plezier.

Lekker duurzaam

Dat (ont)zorgen zit in ons DNA. We kijken constant naar nieuwe manieren om duurzaam te werken en verantwoorde kwaliteit te leveren. Een schoon wagenpark, alternatieve brandstoffen en zonnepanelen zijn daar een logisch onderdeel van.

Die duurzaamheid gaat ook over jouw inzetbaarheid; waar zit jij op je plek, waar ben je goed in en liggen kansen om te groeien binnen ons bedrijf?

Hands-on-mentaliteit

Open, informeel, collegiaal en sociaal betrokken zijn onderdeel van onze kernwaarden. Samen verzetten we het werk in een leuk team en investeren wij in jou als medewerker.
Wil je groeien? Grijp die kans en samen zorgen we er voor dat jij het beste uit je carrière haalt.

Duidelijk Wesseling

Recht door zee

Bij Wesseling zijn we eerlijk, sociaal betrokken en hebben we respect voor elkaar. Dat verwachten we van jou ook en jouw input is voor ons belangrijk.

Hard werken

We investeren in jouw (rij)vaardigheden, zodat we kunnen groeien. Hard werken doen we samen.

De sleutel tot succes

Met 175 collega’s klaren we die klus! Of het nu op een bakwagen is, een bestelling vanuit het warehouse klaarzetten of de telefoontjes op de klantenservice, het is een team effort. Niet meer dan normaal.

Team Wesseling

Ons team is altijd op zoek naar wat extra pk’s. Heb jij die power in je? Stuur dan snel je motivatie en cv, want wij zijn op zoek naar jou!

Het verschil maken doe je samen,
samen in team Wesseling

Nieuwsgierig naar onze vacatures?

Waar wacht je nog op? Bekijk onze vacatures en solliciteer gelijk!

Volg Wesseling op de social media
en blijf op de hoogte!