Werken bij Wesseling

Ontdek jouw mogelijkheden bij Wesseling Logistics. Grijp die kans!

7

Transport

Onderweg als chauffeur kan het zomaar zijn dat jij dedicated rijdt voor één van onze klanten. Jij draait je hand er niet voor om om kilometers te maken.

Warehousing

Ruim 20.000m2 in-house warehousing en jij weet precies waar alles staat. Als warehousemedewerker ben jij een kei in orderpicking en het transport klaarmaken van de orders.

Distributiecentrum

Van enkele zendingen tot volledige ladingen. Het kan allemaal op je pad komen als je in de distributie werkt.

Planning & Organisatie

In de logistiek gaan we full speed en zo ook in de ‘controle tower’. Onze planners, de administratie en de HR afdeling zorgen er voor dat alle processen soepel verlopen.

Werken bij Wesseling is meer dan een salaris

Bij Wesseling Logistics ben je onderdeel van ons team en een belangrijke schakel in het logistieke proces en ons bedrijf. Je mag verwachten dat we eerlijk naar elkaar zijn en je beloond wordt voor je inspanningen. Wij zetten ons in voor een goede balans tussen werk en privé en zorgen voor een prettige werkomgeving – of dat nu op kantoor, in de vrachtwagen of in een warehouse is.

“ Als echt familiebedrijf bieden wij werkgelegenheid voor ruim 175 medewerkers. Bij ons ben je geen nummer, maar een gerespecteerde collega! ”

Fultime of parttime?

Wil je fulltime werken? Dat kan! Liever parttime? Regelen we voor je! Net als een vaste vrije dag. Wij gaan voor blije en fitte collega’s! Uiteraard werken we met het beste materieel en heb je bij ons (baan)zekerheid en investeren we graag in kennis en jouw (rij)vaardigheden!

Zekerheid, wat houdt dat in?

Als jij bij ons werkt verwachten wij iets van jou, maar jij mag ook zeker iets van ons verwachten. Goede begeleiding, opleidingsmogelijkheden en een sociale cultuur zijn onderdeel van deze zekerheid. Daarnaast luisteren we naar jouw wensen op het gebied van een vaste vrije dag of de mogelijkheid om eerder naar huis te gaan op woensdagmiddag zodat je het voetbalteam van je zoontje kunt trainen. Samen zorgen we voor de juiste mix en balans tussen privé en werk zodat jij fluitend naar je werk gaat en thuiskomt!

Bij deze zekerheid horen ook gunstige arbeidsvoorwaarden; zo heb je recht op 8% vakantiegeld, 27,5 vrije dagen en een pensioenregeling volgens de cao beroepsgoederenvervoer.

“ Elke dag gaan we met elkaar voor het beste resultaat ”

Daarom werken ze bij Wesseling

Nieuwsgierig naar onze vacatures?

Waar wacht je nog op? Bekijk onze vacatures en solliciteer gelijk!

Volg Wesseling op de social media
en blijf op de hoogte!